Restaurantens navn bliver Spisebaren, og den åbner fredag den 16. september.

Maden bliver ifølge en pressemeddelelse "kunstnerisk, men forståeligt anrettet" og serveres ved store egetræsborde i restauranten, på tagterrassen eller omkring den rå spisebar med direkte udsyn til køkkenet og kokkenes arbejde med sæsonens friske råvarer.

Havregrød og steak
”Det bliver simpelt, lækkert og ligetil. Spisebaren har en laid-back atmosfære, hvor det foregår i gæsternes eget tempo, og hvor det meste er muligt,” siger Mikkel Shafi.

Menuen byder på alt fra hjemmelavet havregrød med bærkompot til steak med løgkompot og Karl Johan svampe, som kan bestilles hele dagen. Maden kan desuden tages med hjem eller tilbage til kontoret.

Spisebaren åbner 16. september, og samme dag vil der fra kl. 16-20 være et arrangement til fordel for Røde Kors med oplæsning af forfatter Thomas Kennedy og musik fra Rebekka Thornbech, Andy Roda og DJs Jonas Bruun & Maria Rosenstand. Alle gæster betaler 100 kr. ved indgangen, som går ubeskåret til Røde Kors.