Blandt andet er Manfreds vokset, så der nu er plads til lidt flere gæster og til lidt større sving med panderne i køkkenet.

Naturligvis naturlig vin
Og så må man nu drikke vin på Manfreds - naturligvis naturlig vin fra egen vinimport, Hvirvelvin.dk, som folkene fra Relæ, Christian Puglisi, Kim Rossen og Lasse Bertelsen, står bag sammen med sommelier Anders F. S. Hansen. Anders har hidtil været at finde på Relæ, men nu slår han sine folder på Manfreds.

Ifølge Relæ-drengene bliver vinen "afslappet, økologisk, biodynamisk, usvovlet, ufiltreret, afmystificeret, ukompliceret og vigtigst af alt fuldstændig fantastisk."

Spise her/med hjem?
I hverdagene vil der være åbent fra frokosttid til sen aften, og det er op til en selv, om man bare vil droppe forbi til et glas vin, en enkelt ret, den helt store tur eller have maden med hjem. Eller vinen, som sælges ud af huset til detailpriser.

I weekenderne serveres der brunch fra kl. 10 - som altid med valget mellem en 'sviner' eller byens (måske) bedste egg benedict.

Og hvad kan man så forvente sig fra køkkenregionerne?

"Som den gennemgribende køkkenfilosofi, som deles med Relæ, vil vi på Manfreds skrue ned på mængden af kød, skrue op for mængden af grøntsager og derved skrue allermest op for kvaliteten til prisen," lyder det fra folkene bag.

Intentionen er, at folk skal bestille flere små-retter til priser fra 35-85 kr. og dele dem imellem sig. Dagens ret i en portion, man kan blive mæt af, vil koste 125 kr. i huset eller 100 kr., hvis man vil have den med hjem.

Navnet på det nye sted bliver Manfreds og Vin, og første åbningsdag bliver tirsdag den 20. september, hvor dørene slås op fra kl. 17.30.