Gourmetrestauranten formel B ligger i den ende af Vesterbrogade, der vender mod Søndermarken, og selvom konceptet er blevet ændret fra topgourmet til en mere low key stil, er det fortsat den fineste restaurant på Ydre Vesterbro.
Da de to ejere og køkkenchefer, Kristian Møller og Rune Jochumsen, overtog restauranten, havde den levet en omskiftelig tilværelse, siden den kendte TV-kok Henrik Boserup i 1990'erne indrettede lokalet efter alle kunstens regler, og siden overlod det til skiftende ejere og køkkenchefer. Møller og Jochumsen fik vendt skuden og arbejdede målrettet mod at få en stjerne i Michelinguiden. De fik stjernen i 2004, og siden da er den lille restaurant blevet udvidet, så den nu er dobbelt så stor.
Den gode stemning er dog stadig intakt, og selvom der er skruet ned for prisniveauet, er maden stadig helt i top.
Vinkortet er meget omfattende, og vægten er lagt på kendte områder i 'den gamle verden'. Sommelier og restaurantchef Martin Bek giver kyndig vejledning i vinvalg og sammensætter vinmenuer, der passer til maden.