Kongekrabbe

  • Kog saltet vand op, kom benene i og lad dem koge i 7 minutter. Køl herefter hurtigt ned i koldt vand.
  • Tag dem op af vandet, klip dem op og pil kødet ud.

Kogte kartoffelbånd

  • Skræl 2 bagekartoflerne i brede bånd med en kartoffelskræller og skær derefter skrællen af kanterne.
  • Kog båndene i letsaltet vand i cirka 1 minut, til de er møre.


Kartoffeltoppe

  • Stik 2 bagekartofler ud i små toppe og kog dem i saltet vand som en almindelig kartoffel.
  • Kartoffelmos: Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Sigt Vandet fra og pisk kartoflerne med en elpisker. Tilsæt dernæst under piskning de øvrige ingredienser.


Cremefraichesauce

  • Lun cremefraichen op i en gryde, den må ikke koge. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
  • Pynt med kartoffelchips, brøndkarse og löjrom.