Svampe

1. Finthakket skalotteløg, hvidløg og finthakkede svampe sauteres med lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt salt og peber og lad dem simre ved svag varme i 30 minutter.

2. Tilsæt umiddelbart inden servering ½ dl. piskefløde og kog den ind til konsistensen er cremet.

 

Æg

1. Læg et stykke film i en kaffekop, smør med pensel lidt smeltet smør på indersiden, og slå et æg ud heri. Saml filmen om ægget til en lille bold og bind en stram knude på filmens ender

2. Kom de små ægge-bolde i kogende vand og pocher dem lige under kogepunktet ca. 4 minutter afhængig af størrelsen

3. Skræl aspargeserne og knæk den træede ende af. Kom dem på en stegepande med lidt smør og lad dem små brune 3-4 min. Tilsæt morklerne sammen med salt og peber

4. Anret 1 skefuld af svampe sousbicen i midten af tallerknen. Pil forsigtigt de pocherede æg ud af filmen og læg det ovenpå svampene. Fordel asparges og morkler omkring og læg en skefuld bearnaisesauce ovenpå ægget. Drys til sidst med frisk brøndkarse