Lakrids-pannacotta

  • Kog 1 dl fløde op med lakrids og 16 g sukker, tilsæt gelatinen og kom massen på flaske.
  • Bland 21⁄2 dl fløde, 40 g suk- ker og agar-agar koldt i en gryde, kog op og hæld ud på film i et tyndt lag.
  • Så snart det er hældt ud hældes lakridsfløden ud over og skaftet af en grydeske trækkes igennem, så der dannes et mønster.

Badesvampebrød

  • Bland ingredienserne i en blender og blend til alle klumperne er væk
  • Kom blandingen i en sifon ladet med 3 patroner
  • Sprøjt blandingen ud i en rejespande (3 cm) og bag 140 sekunder i mikroovn på halv kraft

Jordbæris

  • Udblød gelatinen
  • Kom jordbær og sukker i en gryde, kog ca. 10 minutter og blend
  • Tilsæt gelatinen og kør helt ud
  • Afkøl og kør på ismaskine
  • Kan i stedet sættes i fryseren - pisk det engang imellem

Chokoladeskaller

  • Smelt 150 g chokolade i vandbad
  • Når chokoladen er 64 grader tages den fra vandbadet
  • Kom resten af chokoladen i lidt ad gangen og rør rundt samtidig
  • Stop med at komme mere chokolade i, når den rammer 31 grader
  • Smør massen ud i en halvkugleform og lad den sætte sig på frost
  • Når den er sat, kommes jordbærisen i, og den sættes på frost igen
  • Når isen er helt fast, køres 2 halvkugler på en varm plade og sættes sammen

Flager af hvid chokolade

  • Smelt smørret i en gryde og kom chokoladen i
  • Pisk æggeblommerne med chokoladen
  • Forvarm ovnen til 95 grader
  • Pisk æggehviderne med sukker og vanilje
  • Vend det hele sammen og smør det tyndt ud på bagepapir
  • Bag i ovnen i 2 timer til det er sprødt

Friske jordbær

  • Skær toppen af og del i 2 stykker fra top til bund, så den sprøde flade kan komme imellem
  • Anret som vist på billedet