Navnet er som tidligere skrevet Radio, og åbningsdagen er fastlagt til den 31. august.

Radio har været længe undervejs. I starten af året ansatte Claus Meyer to gartnere og anlagde 2 hektar lidt udenfor København med flere end 80 økologiske afgrøder.

Køkkenchefer fra Geranium og Geist
Så allierede han sig med to køkkenchefer med CV'erne i orden. Den ene, Jesper Kierketerp, kom fra en stilling som assisterende køkkenchef på Geranium, den anden, Rasmus Kliim, fra et tilsvarende job på Geist.

Og nu er der altså også en åbningsdag. Hvad der lige præcis kommer til at være på menuen, er holdet bag restauranten dog ikke meget for at sætte ord på, men Jesper Kierketerp siger i en pressemeddelelse:

"Ligesom vores mange gode, ambitiøse kokke- og restauratørvenner rundt omkring i landet, kommer vi til at stå tidligt op for at skabe nogle måltider, der ikke fandtes før, men som vores gæster vil længes efter igen at deltage i."

Kryptisk.

Gætteleg - afgørelsen
Sidst vi skrev om Radio, kom vi med en række gisninger om, hvad Radio mon kommer til at gå ud på. Mon vi fik ret?

Læs med under reklamerne.

Vi spåede at:

Frugteddike og æbler ville være at finde på menuen

Ja, der leveres frugt fra Lilleø flere gange om ugen. Det med eddiken vil vi lade stå hen i det uvisse. Men mon ikke der også kommer sendinger fra Meyers eddikebryggeri i Nordhavnen?

Restauranten kommer til at være delvist selvforsynende
Ja, med økologiske grøntsager. Køkkenet arbejder desuden på at etablere egen røgvare- og charcuterieproduktion.

Der vil være et anstrøg af molekylær modernitet her og der
Pas. Madstilen vil bagmændene ikke ud med. Dog forlyder det, at det bliver "et uhøtideligt spisested, imødekommende, moderne og urbant, men alligevel stærkt knyttet til de landskaber og mennesker, der betyder noget for folkene bag."

Grød og saltbagt selleri vil være at finde på menuen
Pas. Der foreligger endnu ikke en menu.

Maden vil ligne små kunstværker?
Det ved vi heller ikke.

Hvis man selv vil have syn for sagen, så foregår det altså fra onsdag den 31. august på Radio lige overfor det gamle Radiohus ved Forum Station.

Uanset hvad: Vi glæder os til at smage.