1. Smelt smør i en gryde. Hæld det i en skål med mælk.
  2. Smuldr gæren i skålen. Rør den ud i den lune mælke- og smørblanding.
  3. Rør sukker og bulgur i skålen.
  4. Rør hvedemel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes (hold lidt mel tilbage).
  5. Kom dejen på et meldrysset bord og ælt den glat og smidig. Læg dejen tilbage i skålen, og læg et rent viskestykke over. Stil dejen til hævning ved stuetemperatur ca. 30 minutter.
  6. Ælt dejen igennem. Tril dejen til to pølser, og del dem i 5 stykker hver. Form dem til boller. Læg dem på bageplade med bagepapir.
  7. Lav et hul i midten af hver bolle med enden af en grydeske. Kom en skefuld marmelade i hver bolle.
  8. Lad bollerne efterhæve 30 min. Tænd ovnen på 225 grader.
  9. Stil bagepladen i ovnen. Bag 15-20 min. Bollerne er færdigbagte, hvis det lyder hult, når man banker på undersiden af dem. Lad dem køle på en bagerist.